Törmävaaran kisat

20150131_122600
Maalissa

Maalissa

Tänään kisattiin Tervolan Törmävaarassa. Itse osallistuin kovatasoiseen naisten A-sarjaan Artun kanssa ja V-P & Peetu ensikertalaisina osallistuivat 5km harrastussarjaan.

Yskästä juuri toipuneen Artun kanssa taisteltiin kymppi pehmeällä baanalla aikaan 21.50. Tämä tulos oikeutti neljänteen sijaan. Päivän kisaan en ollut kovin tyytyväinen miltään osin, mutta tästä jatketaan ja parannetaan!

V-P ja Peetu kisasivat mallikkaasti, vaikkakin kisan viimeisinä lähtijöinä joutuvat todella jauhaantuneelle baanalle. Molemmat vaikuttivat ensimmäiseen kisasuoritukseensa oikein tyytyväisiltä ja ajalla 12.41 he sijoittuivat sarjan viidensiksi.

Innokkaat ensikertalaiset :)

Innokkaat ensikertalaiset :)

V-P ja Peetu loppusuoralla

V-P ja Peetu loppusuoralla

Saara Loukkola

Saara Loukkola

Iiläinen valjakkourheilija.
Saara Loukkola

Latest posts by Saara Loukkola (see all)

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>