Ylläksen reissu

wpid-20150125_140130.jpg

 

Pyörähdettiin Ylläksellä viikonloppureissu serkun häissä. Kerettiinhän sitä toki reenaillakin :) Kelit oli oikein upeat, joskin melko viileät. Peetu pääsi testaamaan ekaa kertaa uusia pojan mittojen mukaan tehtyjä Zero DC:n valjaita ja oikein hyvin ne istui päälle! Myös V-P sai uuden Zeron puvun nyt ensimmäistä kertaa käyttöön :) Arttu on sairastellut hieman yskää, joten sen reenit jäi tällä reissulla nyt valitettavasti välistä.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

wpid-20150124_110208_002.jpg

Saara Loukkola

Saara Loukkola

Iiläinen valjakkourheilija.
Saara Loukkola

Latest posts by Saara Loukkola (see all)

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>