Kisat Piteåssa

20150207_124037(0)

20150207_144118

Tällä kertaa kävimme kisaamassa Ruotsin puolella Piteåssa. Kisaan olikin naisten sarjaan ilmoittautunut mukava määrä kilpailijoita mukaan lukien Suomen parhaimmisto. Keli oli mukavan aurinkoinen ja nollan tuntumassa, baana loistavassa kunnossa.

Artun kanssa kisa sujui todella kivasti, poika on yllättävän hyvin jo toipunut yskästä. Pari kämmiä kävi matkan varrella, muun muassa yhdessä risteyksessä Arttu ajautui pehmeään umpihankeen. Nämä eivät kuitenkaan isosti häirinneet muuten hyvää suoritusta. Suksissa oli oikein hyvä luisto, kiitos taas V-P:lle siitä! Sijoituimme sarjassa kolmanneksi ja olen tähän tulokseen nyt erittäin tyytyväinen, ihan hyvillä mielin voi lähteä kohti Saksaa ja MM-kisoja viikon päästä!

20150207_145636

Saara Loukkola

Saara Loukkola

Iiläinen valjakkourheilija.
Saara Loukkola

Latest posts by Saara Loukkola (see all)

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>