Kohti Saksaa ja MM-kisoja

20150214_211453

MM-kisareissulle startattiin eilen aamupäivästä. Päivän aikana ajoimme Turkuun, yöksi laivaan ja nyt matka on jo edennyt Etelä-Ruotsiin saakka. Yöksi on tarkoitus majoittua Lyypekkiin ja jatkaa siitä huomisillaksi Bernauhun. Ajomatkaa yhteen suuntaan kertyy noin 2400km ja siihen päälle vielä laiva- ja lauttamatkat. Kauas on pitkä matka :)

Sisarukset Arttu ja Vågen

Sisarukset Arttu ja Vågen

Reissuun lähdimme melko rennolla fiiliksellä. Syksyn ja alkutalven vastoinkäymiset ovat vieneet veronsa, ne ja erityisesti Leevin menehtyminen loppiaisena ovat saaneet suhtautumaan tähän kauteen erillä tavalla kuin vaikka vielä viime kesänä ajatteli. Vaikka kilpailuhenkinen olenkin, olen päättänyt ottaa kisat sillä asenteella, että kaikki mitä saavutetaan on positiivista. Totta kai on reeniä tehty kovasti ja parhaamme lähdemme tekemään, pian nähdään mihin se riittää! Nämä ovat ensimmäiset MM-kisat aikuisten sarjoissa, joten vuosia on vielä edessä rutkasti, nyt saadaan mahtavaa kokemusta! :)

Jalkojen venyttelykin sujuu autossa mukavasti ;)

Jalkojen venyttelykin sujuu autossa mukavasti ;)

Leevin menehtymisen myötä heräsi toki myös kysymyksiä MM-kisoihin osallistumisesta ja siitä, mitä matkoja kisaan, mikäli lähden reissuun. Päätin kuitenkin pian, että haluan lähteä reissuun. Arttu on hyvä poika, ja varmasti myös Leevi tahtoisi meidän jatkavan kisaamista. Onneksi Artun siskon omistaja, hyvä ystäväni Ann-Mari lupasi Vågenin meille matkaan 2-koiran kisaan, valtava kiitos siitä! :) Pystyn siis osallistumaan jokaiselle matkalle.

20150215_104755

 

Tähän mennessä reissu on sujunut mukavasti. Mukana meillä on siis Arttu, Peetu sekä Vågen. Nekku jäi äidille hoidettavaksi. Koirat tulevat oikein mukavasti toimeen keskenään ja käyttäytyvät nätisti joka paikassa, joten mikäpä siinä reissaillessa :)

Kisat Saksassa alkavat perjantaina 20. päivä, jolloin kisataan Artun kanssa yhden koiran koirahiihto 12km. Lauantaina 21.2. on vuorossa yhdistetyn 10km kisa Artun kanssa. Parin päivän tauon jälkeen tiistaina 24. päivä kilpaillaan kahden koiran koirahiihdossa Artun & Vågenin kanssa ja kisa jatkuu vielä keskiviikkona. Molempina päivinä kisamatka on 12km ja ajat lasketaan yhteen.

 

Saara Loukkola

Saara Loukkola

Iiläinen valjakkourheilija.
Saara Loukkola

Latest posts by Saara Loukkola (see all)

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>