Kevään reenailuja

wpid-20150430_211817.jpg

Kevät on mennyt kauhealla vauhdilla! Huhtikuu tuli otettua reenailujen kannalta tosi kevyesti – kroppa meinas olla aika väsy talven kisailuista, joten oli pakko ottaa iisisti ennen uuden reenikauden aloitusta. Keskityttiin sitten koirien kanssa kevyeen lenkkeilyyn ja uudessa työpaikassa aloittaminen sekä pääsykokeisiin lueskelukin vei oman osansa energiasta. Huhti-toukokuun vaihteessa alettiinkin reenit sitten heti täydellä teholla :)

Toukokuun aikana reeneissä on ollut selkeä painotus voimareeniin, sehän on itsellä ollut vähän se heikko kohta. On kyllä ollut kiva huomata, että salilla huhkiminen ei ole mennyt hukkaan vaan hienoista kehitystä on jo tapahtunut :) Tästä on mukava jatkaa kohti kesää ja hiljalleen myös enempi kestävyyspainotteisempia reenejä. Motivaatio tekemiseen on kyllä nyt ollut huipussaan ja reenaaminen on vaan niin älyttömän kivaa :)

Koirat ovat saaneet nautiskella kevyestä liikunnasta ja niitten kanssa on myös toteutettu ”kesäkuntoprojektia” eli hieman on tullut pyöreyttä pojille, jotta voidaan käydä kesän aikana muutama näyttely pyörähtämässä. Hiljalleen alkaa pienemmissä lammikoissa olla jo uimalämpöistä vettä, joten onhan pojat päässeet myös uimaan ja Peetu harjoittelemaan vesitöitä. Kovasti tässä odotellaan meriveden lämpenemistä, jotta koirat pääsevät kanootin perään uimaan.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

wpid-2015-06-01-21.21.30.jpg.jpeg

wpid-20150601_105616.jpg

wpid-20150601_110717-1.jpg

wpid-20150601_112702.jpg

wpid-20150601_114635.jpg

Saara Loukkola

Saara Loukkola

Iiläinen valjakkourheilija.
Saara Loukkola

Latest posts by Saara Loukkola (see all)

3 Comments

 1. Raili Happonen-Joester

  Hyvältä näyttää Saara!Hyvää kesää ja terveiset Veli-Pekakalle.
  t.Raili Schwarzwaldista

  Reply
  1. Raili Happonen-Joester

   Anteeksi kirjoitusvirhe-Veli-Pekalle!

   Reply
  2. Saara Loukkola (Post author)

   Kiitos viestistä Raili ja paljon terveisiä sinnekin meiltä molemmilta! :)

   Reply

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>