Kesäreenejä

wpid-20150728_191935-2.jpg

Kesä on hurahtanut valtavan nopeasti – pääasiassa töiden ja kotimaisemissa reenailujen merkeissä. Omat reenit ovat olleet nyt pääasiassa kestävyyspainotteisia. Koirien harjoittelu on keskittynyt selkeästi uintireeneihin, mutta viileä kesä on mahdollistanut hyvin myös muut lenkit.

Nyt ollaankin jo elokuun puolella menossa, joten koirien reenit alkavat hiljalleen pidentyä ja kohta lähestytään jo vetoreenien aloitustakin. Omassa harjoittelussa on tarkoituksena pikkuhiljaa lisäillä tehoja ja viimein on luvassa myös kaivattua maisemanvaihdosta; loppuviikosta olisi aikomus suunnata muutamaksi päiväksi lappiin. Reissu pitää sisällään reenien lisäksi myös Pyhällä tunturimaraton puolikkaan. Palailen asiaan ensi viikolla reissukuulumisten merkeissä… :)

image

image

wpid-20150608_105143-1.jpg

image

image

image

image

image

image

image

Saara Loukkola

Saara Loukkola

Iiläinen valjakkourheilija.
Saara Loukkola

Latest posts by Saara Loukkola (see all)

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>