Leireilyä Ylläksellä

wpid-20151207_1354000.jpg

Hieman toipilaina lähdettiin tällä kertaa viiden päivän reissulle Ylläkselle. Itselle tuli tietysti se vuoden eka kunnon flunssa just viikko ennen reissuun lähtöä, joten antibioottikuuri oli vielä päällä lähtiessä. Artun revähtänyt reisi oli jo sitä vaille, että uskoin sen voivan reissussa jo hieman vetää ekaa kertaa kahteen kuukauteen.

Omissa reeneissä tavoitteena oli ihan vain kropan tuntemuksia kuunnellen hiihtää sen verran kuin pystyy. Ihan pk-reeneissä pysyttiin, mutta silti kylmien kelien takia meinasi joissain reeneissä tuntua keuhkoissa. Mukavasti saatiin kuitenkin lenkkiä tehtyä, kovimmilla pakkasilla saattoi omat lenkit tehdä ylempänä tunturissa hieman lämpimämmässä kelissä. Uutta kalustoakin testailtiin ja hyvältä vaikutti.

Arttu pääsi tosiaan parin kuukauden tauon jälkeen ensimmäistä kertaa vetämään. Sen verran hyvin pojan jalka on tähän mennessä kestänyt hihnalenkit ja irtolenkkiäkin, että ajattelin uskaltautua kokeilemaan lumella tasaisella hyvällä pätkällä pientä vetomatkaa. Aikalailla jännitti, mutta onneksi kaikki meni tosi hyvin vedossa ja vedon jälkeen. Hyvät alku- ja loppuverryttelyt sekä huolellisuus sen kanssa nyt tosi tärkeää. Saatiin reissun aikana useammat lyhyet vetoreenit tehtyä ja nyt vaan täytyy tosiaan toivoa, ettei takapakkeja tulisi ja pystyttäis reenamaan mahdollisimman hyvin ennen kisakauden alkua.

Kyllä oli taas ihana irtautuminen arjesta, miksi aika meneekin niin äkkiä aina reissussa… Jospa pian ois kotimaisemissakin hiihtokelit!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Saara Loukkola

Saara Loukkola

Iiläinen valjakkourheilija.
Saara Loukkola

Latest posts by Saara Loukkola (see all)

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>