Kisa Bjurholmissa

wpid-20160117_1443480.jpg

Sunnuntaina (17.1) kisattiin Ruotsissa Bjurholmissa. Matkaan lähdettiin lauantaina ja yötä oltiin Uumajassa. Edellisenä päivänä pakkasta oli -5 ja lumisade. Kisa sattui juuri sopivaan aikaan – sade ehti loppua yöllä ja pakkanen alkoi kiristyä, muttei kisan aikaan kerennyt kuin vasta reiluun -10 asteen lukemiin. Lunta ei Bjurholmissakaan ollut valtavasti, joten baana oli hieman epätasainen pohjaltaan.

Kisa käytiin kahtena 5km kierroksena ja sama matka oli siis minulla ja Artulla naisten sarjassa kuin myös V-P:llä ja Peetulla miehissä. Hyvälle on ehtinyt vajaassa neljässä vuodessa tottumaan, yhtäkkiä tuntuikin aika hässäkältä kun kumpikin verryteltiin yhtäaikaa koiria, eikä V-P ollutkaan apuna laittamassa minua ja Arttua starttiin ;) Pojat starttasi noin kymmenen minuuuttia aiemmin. Molemmilla kisa sujui mukavasti ja paljon tuli hyviä ohituksia. Suksissa oli jälleen hyvä luisto. Artun menossa kuitenkin selkeästi huomasi toisella kierroksella pidempien reenien puutteen, kovasti sai tehdä töitä kaverina pehmeähköllä baanalla. Mutta ei onneksi silti ole hätää EM-kisojen suhteen, aikaa on juuri sopivasti jäljellä. Kisassa sekä minä & Arttu että V-P & Peetu sijoituttiin ykkösiksi. Oli kyllä tosi kiva reissu, oikein ystävällistä porukkaa ja mukava tunnelma kisoissa!

image

image

image

Verryttelyä kisan jälkeen

image

Haadeksen kanssa katselemassa harrastussarjan startteja

image

Ajokeli menomatkalla lauantaina

image

Haades

Saara Loukkola

Saara Loukkola

Iiläinen valjakkourheilija.
Saara Loukkola

Latest posts by Saara Loukkola (see all)

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>