Härnösandin kisat

IMG_8769-001

Tänä viikonloppuna lähdettiin käymään Ruotsissa Härnösandissa kisaamassa. Ruotsalaiset kisasivat pulkkasarjojen Ruotsinmestaruuksista ja tapahtuman yhteydessä järjestettiin kaikille avoin narusarjojen kilpailu. Harmillisesti V-P:lle nousi kuume juuri ennen reissua, joten olin meistä ainut joka pääsi starttaamaan.

Startit oli melko myöhään, iltapäivän puolella pulkkakisojen jälkeen. Reissuun oltiin varauduttu ennusteiden mukaan pakkaskelin kalustolla ja voiteilla, kovin montaa paria suksia ei mukaan edes otettu. Aamulla baanaa kiertäessä oli vielä hieman viileämpää ja lumi kylmää. Keli lämpeni kuitenkin nopeasti päivän mittaan ja lumi kerkesi kostua yllättävän paljon. Ei siis ollenkaan ennusteiden mukainen keli.

Kisasuoritus oli vähän vääntämistä suksen imiessä baanaan kiinni. Rata oli profiililtaan mukavan kumpuileva ja vaihteleva. Hieman jäi harmittamaan, ettei oltu varauduttu kelin muutokseen, mutta voitto tuli kuitenkin, joten tyytyväinen saa silti olla :) Tämä kävi hyvin viimeisestä kisasta ennen EM:iä.

Kohti Norjaa ja EM-kisoja lähdetään ensi sunnuntaina (28.2.) ja starttiviivalla ollaan sitten torstaina 3.3!

IMG_4614-001

IMG_4628-001

IMG_8770-001

Kuva: Nora Berglund

IMG_8754-001

Kuva: Nora Berglund

IMG_8723-001

Kuva: Nora Berglund

IMG_8704-001

Kuva: Nora Berglund

Kuva: Lasse Näsström

Kuva: Lasse Näsström

Saara Loukkola

Saara Loukkola

Iiläinen valjakkourheilija.
Saara Loukkola

Latest posts by Saara Loukkola (see all)

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>