Pääsiäinen

wpid-wp-1459148639177.jpg

Kuhmon SM-kisojen jälkeen Artulle tuli tyttöystävä Norjasta käymään. Felicia oli meillä melkein viikon ja osoittautui tosi ihanaksi rauhalliseksi tytöksi. Astutus onnistui oikein hyvin, mutta progearvot tosin näyttivät, että juoksut olisivat olleet jo hieman yli. Pidetään kuitenkin peukut pystyssä!

Viikko sitten sunnuntaina 20.3. käytiin isomman valjakkourheilijaporukan kanssa Torniossa Toranda On Ice -tapahtumassa esittelemässä valjakkourheilun eri lajeja. Jäällä järjestetyssä tapahtumassa esillä oli valjakkoajoa erilaisilla koirilla, kickspark-potkukelkkailua koiran kanssa, pulkkahiihtoa sekä koirahiihtoa erilaisilla koirilla. Tosi hieno keli sattui tapahtumaviikonlopulle – pikkupakkanen ja aurinkoa. Porukkaa oli paikalla paljon.

Pääsiäistä edeltävä viikko meni upeista hankikeleistä nautiskellessa jäällä.

Pääsiäistä vietettiin pääasiassa hiihtelyiden merkeissä Oijärvellä. Perjantaina kisattiin ilman koiraa Oijärven hiihtokisoissa. Itse sijoituin ykköseksi naisten yleisessä sarjassa ja V-P hiihti myös hyvin toiselle sijalle miesten yleisessä sarjassa. Kisan jälkeen hiihdettiin pikku kierros koirien kanssa näytöstyyliin. Hiihtäjiä kisoissa oli yli 80, joten ihan kivasti saatiin koirahiihdolle näkyvyyttä :) Valitettavasti Artun jalka kipeytyi hiihdon jälkeen. En huomannut, että sille olisi mitään erityistä sattunut. Jalka on sama, kuin minkä poika loukkasi viime syksynä.

Lauantaina käytiin Tervolassa Törmävaara-cupissa kisaamassa. Suunnitelmissa meillä oli kisata V-P:n kanssa kumpanakin päivänä ja vaihtaa koiria toiselle kisapäivälle. Nyt kun Artun jalka oli kipeä, niin vain V-P ja Peetu starttasivat lauantain kisaan. Tuloksena neljäs sija.

Sunnuntaina Törmävaaralla kisasin itse Peetun kanssa ja V-P sai lainaksi Leevin veljen Aapon, jotta pääsi kilpailemaan sijoituksista kokonaiscupissa. Peetun kanssa ei oltukaan aiemmin kisattu yhdessä, mutta pikkupoika yllätti erittäin positiivisesti huippusuorituksella. Voitettiin sunnuntain 5km kisa viikonlopun nopeimmalla ajalla. Oma hiihtokin oli nyt varmaan koko maaliskuun parasta menoa. Märistä nahkeista keleistä huolimatta sukset luisti erittäin hyvin, oikeastaan koko viikonlopun. V-P suoriutui miesten A-sarjan kolmanneksi Aapon kanssa ja kokonaiscupissa sijalle 4.

Muuten pääsiäinen meni rentoutuessa, ulkoillessa ja Haadeskin pääsi vetämään ekaa kertaa. Tosi hienosti poika hoksas homman heti :) Tänään Nekku täyttää kunnioitettavat 13 vuotta! :)

Viikonlopun kisat oli nyt viimeiset koirahiihdot tälle talvea, nyt Arttu saa rauhassa parannella jalkaa. V-P:n kanssa käydään mahdollisesti vielä lapissa hiihtämässä Saami Skirace 9.4.

20160203_130053-001

28.3.2016 Nekku 13v.

image

Kuva: Katja Suvanto

image

Kuva: Katja Suvanto

image

Kuva: Katja Suvanto

image

Kuva: Katja Suvanto

image

Kuva: Katja Suvanto

image

image

Haadeksen ekat vedot

image

image

Pääsiäisviikonlopun palkinnot

IMG_5687-001 IMG_5719-001

image

image

image

Toranda On Ice 20.3.2016 Kuva: Katja Suvanto

image

Toranda On Ice 20.3.2016 Kuva: Jonna Henttinen

image

image

Haades

image

Felicia kylässä

 

Saara Loukkola

Saara Loukkola

Iiläinen valjakkourheilija.
Saara Loukkola

Latest posts by Saara Loukkola (see all)

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>