SPKL SM-viikonloppu

IMG_8692

Viikonloppuna kisattiin palveluskoiraliiton SM-mitaleista henkilökohtaisilla matkoilla ja viestissä. Lauantaina starttasin Artun kanssa A naisten 10km koirahiihtoon ja sunnuntaina kisattiin V-P:n ja Ann-Marin kanssa 3x5km viestissä.

Lauantaille kisaajia oli ilmoittautunut yhteensä melkein sata, ihan huikeaa! Oma starttivuoro olikin melkein tunti ensimmäisen lähtijän jälkeen. Keli oli jonkun verran plussan puolella ja lumi kosteaa. Vaikka suksivalinta kelin takia jännitti, oli jännitys siltä osin turhaa, sillä oikein liukkaita pareja oli ja vieläpä useampi! Todella väsynyttä oli oma hiihto vieläkin. Raskas edellinen viikko varmasti vielä painaa jaloissa. Arttukin oli lauantain kisassa todella väsynyt. Sisukkaasti se laukalla veti tietysti, mutta ei lähelläkään parasta menoa. Tällä muuten ehjällä suorituksella saavutimme SM-hopeaa!

Sunnuntaina riitti jännitystä ja hässäkkää viestikisassa. Aloitusosuudelle yhteislähtöön päätettiin laittaa V-P ja Peetu, sillä Peetu rakastaa ryhmässä juoksemista ja saa siitä erityistä buustia menoon. Arttu ja Vågen taas juoksevat aina täysin tasaisesti, niin niille ei ole erityistä väliä millä osuudella ovat. Ann-Mari ja Vågen hoitivat keskimmäisen osuuden ja itse olin Artun kanssa ankkurina. V-P ja Peetu onnistuivat startissa tosi hyvin ja pääsivät kolmantena ekaan nousuun. Peetulla oli tullut matkalla oksennus, mutta hyvin pojat silti tuli neljäntenä vaihtoon. Ann-Mari ja Vågen tekivät hyvän suorituksen ja Artun kanssa päästiin neljänneltä sijalta matkaan. Nyt vitskan matkalla hiihto oli hieman edellispäivää parempaa, liekkö vielä viesti kisamuotona tuonut lisäintoa menoon. Suksi pelasi myös tänään erinomaisesti. Saatiin Artun kanssa matkan puolivälissä nostettua meidät kolmannelle sijalle ja eroakin mukavasti tehtyä. Eli siis saavutettiin viestissä SM-pronssia! Olipa mukava kisata viestiä tällä omalla tiimillä! :)

Kiitos järjestäjille hyvistä kisoista! Oikein mukava viikonloppu – hyvä meininki, erinomaiset baanat ja aurinkokin paisteli :D Nyt viralliset kisailut onkin tältä talvea ohi ja kyllä kieltämättä olikin jo sellainen olo, että alkaa eväät olla syöty :D Nyt nautiskellaan kevätkeleistä ja kisaillaan vielä epävirallisissa merkeissä, sekä mahdollisesti maratonhiihto Saami Skirace ilman koiraa.

Otsikkokuva: Mari Moisala

1IMG_8907

Kuva: Mari Moisala

IMG_8701

Kuva: Mari Moisala

IMG_8699

Kuva: Mari Moisala

IMG_8696

Kuva: Mari Moisala

IMG_8694

Kuva: Mari Moisala

IMG_8691

Kuva: Mari Moisala

IMG_8690

Kuva: Mari Moisala

IMG_8689

Kuva: Mari Moisala

IMG_8687

Kuva: Mari Moisala

IMG_9430

Peetu ja V-P viestin ykkösosuudella. Kuva: Mari Moisala

IMG_9429

Kuva: Mari Moisala

0 saaralle

Kuva: Mari Moisala

IMG_9796

Kuva: Mari Moisala

wpid-wp-1458072978294.jpg

Kuva: Katri Loukusa

wpid-wp-1458072978761.jpg wpid-wp-1458072979118.jpg

 

Saara Loukkola

Saara Loukkola

Iiläinen valjakkourheilija.
Saara Loukkola

Latest posts by Saara Loukkola (see all)

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>