Kauden päätös

IMG_5978-001

Tänä viikonloppuna oli tarkoitus kisata Enontekiöllä Saami Skiracessa, mutta sairasteltiin V-P:n kanssa molemmat pääsiäisen jälkeen, joten päädyttiin viettämään pidennetty viikonloppu mökillä Ylläksellä. Tiedä sitten oliko tämä sen kevyempi vaihtoehto, kun eihän sitä malta näissä maisemissa ottaa kevyemmin :D

Säät ei olleet parhaat mahdolliset, aika märkää ja sateista, kuitenkin loppua kohden paranevaa ja paistelihan se vikana päivänä aurinkokin jo pitkän aikaa :) Viikonloppu kului hiihtäen koiran kanssa ja ilman, suksia testaillessa, lumikenkäillessä ja pilkkiessä. Nyt sitten laitetaan sukset varastoon, henkäistään vähän aikaa ja suunnataan kohti uuden kauden reenejä! Myös muita uusia kuvioita on tiedossa, kun aloitan huomenna uudessa työpaikassa!

Mennyt kausi jätti hieman kaksijakoiset fiilikset. Itse koin kehittyneeni mukavasti usemmalla osa-alueella ja kauden mittaan tuli oikein hyviä hiihtoja. Artun sisäreisivamma kuitenkin varjosti kautta koko ajan syksystä lähtien, ja vaikutti myös tuloksiin, erityisesti EM-kisojen raskaalla pulkkamatkalla. Myös oma vire tuntui heikentyneen helmikuun loppupuolella, eikä sitä oikein enää loppukaudesta löytynyt. Liekkö syynä siihen mahdolliset influenssan rippeet mitä saatoin V-P:ltä saada tai jokin muu tekijä. Näitä mahdollisia syitä pitää vielä analysoida tarkemmin tässä kevään mittaan. Kuitenkin olen pääasiassa positiivisilla mielin – kaksi SM-hopeaa, SM-pronssi ja kuudes sija EM-kisoista ovat enemmän kuin uskalsin odottaa, kun Artun reenejä joulukuussa aloiteltiin kilometrin pätkästä.

Tulevaa kautta odotan jo innolla siitä huolimatta, että se tulee olemaan ”välikausi”. Isoimmat kisat on Pohjoismaiden mestaruuskisat, koska MM-kisoihin Kanadaan ei näillä näkymin lähdetä. Tavoitteena onkin nyt testata uusia juttuja reeneissä ja ”sisäänajaa” Haadesta vetokoiraksi Artun kaveriksi.

Kuluneesta kaudesta haluan kiittää suuresti yhteistyökumppaneitani Rossignolia, Royal Caninia, Zero DC:tä ja Customer Oriented Massagen Saria! Paljon kiitoksia myös läheisilleni ja ystävilleni, jotka olette olleet tukena hyvinä ja huonoina hetkinä :)

IMG_6262-001

Kuertunturissa

IMG_6092-001

Lumikenkäilemässä Kuertunturissa

IMG_6006-001

 

IMG_5951-001

IMG_5813-001

Pojat

IMG_5765-001

Haades ja Arttu

IMG_5887-001 IMG_5824-001 IMG_5785-001 IMG_5761-001

 

wpid-wp-1460310927544.jpg

wpid-wp-1460310928169.jpg

Kukastunturilla

wpid-wp-1460310928497.jpg

wpid-wp-1460310928890.jpg

Peetu Kuerissa

Saara Loukkola

Saara Loukkola

Iiläinen valjakkourheilija.
Saara Loukkola

Latest posts by Saara Loukkola (see all)

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>