Kisakausi ohi

20180211135212_IMG_1428[1]

Nyt alkaa olla tämä kausi hiljalleen ohi. Kisat on kisattu ja enää nautiskellaan kevätkeleistä ja kantohangista. Ihana pitkä talvi ollut.

Tästä kaudesta jäi mukava fiilis. Areksen kanssa aloiteltiin sen kisauraa ja tosi hyvää kisakokemusta se saikin tulevia vuosia ajatellen. Missään nimessä se ei vielä tällä kaudella ollut kovin valmis, tulihan sillä 18kk täyteen vasta maaliskuussa. Isona poikana se tarvii vielä aikaa kehittyä parhaimpaan menoon, nyt juoksussa näkyy vielä pentumaisuus. Tosi kiva sen kanssa on ollut kisailla, kun meno on kuitenkin ollut yllättävän varmaan noin nuoreksi – tasaista juoksemista ja varmoja onnistuneita ohituksia. SM-kisoissa viidenteen sijaan saa olla tosi tyytyväinen. Paljon kiitoksia vielä Ann-Marille, että oon Areksen kanssa saanut touhuta!

Peetun kanssa saatiin onnistuneita startteja myös, parhaimpana suorituksena vetoserti Ylikiimingin kisoista. Nyt on enää se BH-koe suorittamatta, jotta vetovalion arvo sille saataisiin. Peetun meno on ollut vähän ailahtelevaa, mutta onneksi tärkeimpään paikkaan tuli se paras onnistuminen.

Oma kunto on ollut hyvällä mallilla tämän talven. On saanut terveenä reenata ja kisata, kun viime kesän jälkeen en ole ollut kipeänä ollenkaan. Pienistä olkapäiden rasitusvaivoista selvittiin ihan kohtuudella, eivätkä ne päässeet kisasuorituksiin pahemmin vaikuttamaan, vaikka hiihtoa joitui hieman korvaamaan muilla reeneillä helmi-maaliskuun vaihteessa. Viikonloppuna oli mukava päästä kauden päätteeksi kisaamaan vielä ilman koiraa pidempi hiihtokisa, Syötehiihto.

Nyt kun kevään hiihdot saadaan tässä hiihdeltyä voi alkaa jo odotella kaikkia kivoja kesäjuttuja! Motivaatio tulevaan kauteen on kyllä nyt korkealla kun Areksen kanssa aletaan toista kautta reenaamaan ja mukaan reeniin tulee myös Temi, joka on jo tämän talven lyhyissä harjoitusvedoissa osoittanut olevansa tosi innokas tähän hommaan :)

Saara Loukkola

Saara Loukkola

Iiläinen valjakkourheilija.
Saara Loukkola

Latest posts by Saara Loukkola (see all)

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>