Peetu

metsosuon-irko

KENNELNIMI Metsosuon Irko

SYNTYMÄAIKA 27.8.2013

SUKUPUOLI Uros

ROTU Lyhytkarvainen saksanseisoja

TERVEYS Lonkat A-A ja kyynäreet 0/0

KORKEUS 63cm

PAINO 28-29kg

ISÄ C.I.B FI MVA SE MVA EE MVA EEV-12 Falck Du Nid Aux Nobles

EMÄ C.I.B FI MVA EE MVA EEJV-10 EEV-10 BALTV-12 Metsosuon Elira

KASVATTAJA Maarit ja Aaro Seppänen, kennel Metsosuon

KOIRANET Tästä >

NÄYTTELYT FI MVA, EE MVA, EE JMVA, EEJV-14
KOETULOKSET KAER AVO1 (pelto), BH-koe hyväksytty
VALJAKKOHIIHTO Vetovalio (VVA), SM-pronssia, SM-hopeaa

Peetu on luonteeltaan energinen, vilkas ja miellyttämisenhaluinen. Vauhtia ja sähäkkyyttä sen menosta ei puutu, mutta tarvittaessa Peetu osaa kuitenkin myös rauhoittua. Peetu on sosiaalinen ja kiltti, se tulee hyvin toimeen myös vieraiden urosten kanssa. Kuuliaisuutensa ansiosta Peetu on aina ollut helppo koulutettava.

Peetu on pääasiallisesti V-P:llä metsästyskäytössä. Peetu on reipas hakija niin metsässä kuin pellollakin ja se käyttää tuulta erittäin hyvin. Sen parhaita ominaisuuksia ovat hyvät kiinteät seisonnat sekä erinomaiset räväkät nostot. Myös sorsastuksessa Peetu on oiva kaveri. KAER-kokeista Peetu on onnistunut  nappaamaan AVO1-tuloksen peltokokeesta.

Valjakkohiihdon puolella Peetulla on yksi SM-hopea, SM-pronssi ja lisäksi se on saavuttanut vetovalion arvon (kolme vetosertiä, BH-koe ja näyttelytulos). Pienehköstä koostaan huolimatta se on yllättävän nopea ja voimakas menijä laduilla.

Näyttelykehissä Peetu on saavuttanut tittelit Suomen muotovalio, Viron muotovalio, Viron juniorivoittaja 2014 sekä Viron juniorimuotovalio.

IMG_1925-1

IMG_32758048880738

img_9026

Leave a Comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>